KOMPLEKSI EUROPA PARK

Tek kompleksi ynë cdo gjë është në shërbimin tuaj. Me një game të gjerë shërbimesh ju ofrojmë vetëm standartet më të larta
Stafi ynë është i përkushtuar për t'ju akomoduar, për të ofruar kuzhinën më të mirë, për të organizuar eventet tuaja. Na kontaktoni cdo moment.
hoteli

Akomodim

RRETH EUROPA PARK

Europa Park.
Aty ku mund te gjeni me shume se thjesht sherbimin.Europa Park u krijua ne vitin 2010, me qellimin per te ofruar sherbim cilesor per klientet tane. Tek ne do te gjeni sherbime te ndryshme si bar,restorant 1 (ushqim i shpejte me cmime mesatare ) edhe 2 restorant (restorant luksi), salle eventesh per 600 Vete, market, Hotel, pike karburanti 24 H hapur, lavazh, mundesi parkimi per 3000 vende.

volkswagen-car-side-view
3000

Vende parkimi

users-group
600+

Kapacitet ne salle eventi

fuel-station-pump
24h

Karburant

big-mattress
30

Dhoma akomodimi

Salle Eventesh

Europa Park ju ofron sallë eventesh për cdo organizim që ju dëshironi.
Dasma, ditëlindje, evente, workshope e cdo gjë tjetër që mund të mendoni,
ne ju ofrojmë eksperiencën më të mirë duke ju dorëzuar ambjentet tona dhe stafin tone.
Europa Park zotëron të gjitha kushtet për t'ju servirur standartet më të larta.
Për prenotime na kontaktoni ne numrin 0697721171
Ambjente dhe mundësi për evente me kapacitet 600 vetë.
Cmimet më të mira dhe oferta që vetem te në i gjeni.