Karburant


Europa Park prej disa vitesh, ju shërben klienteve edhe me 3 pika karburanti e cila ofron cmimet më të mira në treg. Me nje staf që është i orientuar vetëm drejt shërbimeve me standartet më të larta, Europa Park është një stacion perfekt për të rimbushur automjetin tuaj, për të drekuar dhe pse jo për të kaluar një natë të paharrueshme.


Lavazh


Tek Lavazhi ynë special mund të dorëzoni makinën tuaj dhe ne t’jua kthejmë atë si të re. Me një staf të përkushtuar dhe profesionist lavazhi ynë ofron një larje totale te makines suaj duke e bere makinen tuaj të ndricoj. Europa Park gjithashtu ofron dhe dushe per shoferat e kamjonave falas dhe fryrje gomash edhe mbushje rolotesh me uje. Shijoni një darkë të mirë te restoranti ynë dhe makina juaj do të marri kujdesin që i meriton.