Hotel


Hoteli i Europa Park është mjaft i rehatshëm, dhe ne j’u ofrojmë çdo shërbim të
nevojshëm për të kaluar kohë sa më të kënaqshme. Të gjitha dhomat tona janë të
pajisura me ngrohje qendrore ( chiller) dhe një televizor. Shërbimi i klientit është i gatshëm për
t’ju ndihmuar 24 orë të ditës, duke qenë sa më pranë jush. Gjithashtu ne ofrojme dhe nje pishine verore me kapacitet 500 vete
Nëse do të dëshironi të kaloni pak kohë në lokalin tonë, ai gjendet në kat të parë të hotelit. Gjithashtu ne j'u ofrojmë parkim falas.

Tashmë, Europa Park mirëpret klientët nga Booking.com që në 11 Shtator 2014.

Aeroporti ndodhet vetëm 16.1 km larg hotelit.


Tek ne do të gjeni akomoditetin që kërkoni.


Parking


Kompleksi Europa Park përmban hapësirë të majftueshme parking, me një kapacitet prej 3000 vendesh. Ju mund të parkoni makinën tuaj ndërkohë që qëndroni tek ne pa asnjë pagesë shtesë.


Sallë eventi


Në Europa Park ndodhet një sallë për evente me një kapacitet prej më shumë se 600 personash, I mjaftueshëm për çdo lloj eventi. Ju mund të organizoni festat tuaja, duke prenotuar më parë në numrin tonë të telefonit apo në shërbimin e klientit në hotel.